Dørtelefonanlæg til bolig eller kontor

Vi servicerer, reparerer og installerer nye og gamle dørtelefoner

Nemt for gæsterne – sikkert for beboerne

Thoms Låse & Alarm tilbyder dørtelefonlæg, designet til at give jer maksimal sikkerhed og bekvemmelighed i jeres ejendom. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde det perfekte dørtelefonanlæg, der dækker jeres behov og ønsker hvad enten det er et almindeligt dørtelefonanlæg med tale, eller et anlæg med videotelefoner, så du både kan tale og se hvem der står ved opgangsdøren.

Kontakt os i dag for at få yderligere information om vores udvalg af dørtelefoner. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at beskytte jeres ejendom og skabe tryghed.

Bred vifte af professionelle dørtelefonanlæg

Vi har et bredt sortiment af dørtelefonanlæg, og vi kan derfor finde den helt rigtige løsning til dig. Du kan vælge en moderne dørtelefon med video, der giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. Vi hjælper dig også gerne med dit ældre telefonanlæg, hvis du oplever problemer. Vores dygtige låsesmed sørger for at servicere, fejlfinde og reparere dit dørtelefonanlæg.

Vi kan levere flere kombinationsmuligheder inden for design, farver og funktionalitet. Lad os sammen finde den bedste skræddersyet løsning ud fra dine specielle ønsker. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Fingeraftrykslæser
  • Kamera i farver eller sort/hvid
  • Kodetastatur
  • Nøglebrik læser

Få et uforpligtende tilbud af vores låsesmed

Vi har mange års erfaring indenfor montering af forskellige typer dørtelefonanlæg i større og mindre ejendomme. Uanset om du skal have installeret en ny eller repareret dit gamle dørtelefonanlæg, så kan vores eksperter hjælpe dig. 

Vi tilbyder professionel låseservice til både private og erhverv på hele Fyn inden for dørtelefonanlæg, adgangskontrol og andre låsesystemer. Vi skræddersyr en løsning, der matcher dine behov, så er du sikret et professionelt udført arbejde med høj driftssikkerhed og stor pålidelighed.  Tøv ikke med at kontakte vores låseservice i Odense på telefon 66 12 43 12, eller send en mail til thoms@thoms-laase.dk. Kig forbi vores låsesmed på Rugårdsvej 191 i Odense.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.