Dahua videoovervågning med Full HD overvågningskameraer

Dahua – Full HD-Videoovervågning

Alle priser til private er inkl. moms.

Hvorfor købe videoovervågning?

Du har garanteret mange ting i dit hus, lejlighed eller sommerhus, som du ikke ønsker at en tyv skal komme og stjæle. Det kan både være dine dyre møbler, dyre fjernsyn, de uerstattelige arvesmykker, fotografier, computer eller iPad og en lang række andre personlige ting, som har en høj værdi for netop dig. Derfor skal man installere videoovervågning for at skræmme tyven, og holde ham ude af huset.

Det handler nemlig om at afskrække tyven, så han ikke har lyst til at gå ind. Tyvene er derude, og de observerer ofte huse rundt omkring. Men de har ikke lyst til at gå ind i huse hvor de bliver overvåget, og med stor risiko for at blive opdaget. Det er alt for risikabelt, og skulle tyven komme ind alligevel, så har du dem på videoovervågningen.

Tyvenes største frygt er at blive fanget af politiet. Det kan sætte dem i fængsel, og ofte vil de blive afsløret og dømt for mange andre forskellige tyverier de har lavet.

Gode overvågningsbilleder øger tyvens risiko for at blive fanget, og derved har man skabt en rigtig god præventiv løsning, som vil holde tyven ude af hjemmet.