Videoovervågning

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd har opsætning af overvågningskamera og videoovervågning generelt en præventiv effekt over for både tyveri og hærværk. Skiltes der med, at ejendommen er udstyret med videoovervågning, vil en tyv tænke sig om en ekstra gang, inden vedkommende begår indbrud.

Netop derfor er der i disse år en stor efterspørgsel efter at få øget sikkerheden ved hjælp af opsætning af et overvågningskamera – og det kan vi hos Thoms Låse & Alarm klare. Vi kan stå for sikkerhedsoptimerende videoovervågning overalt på Fyn og i Jylland. Vi leverer videoovervågning og overvågningskamera til alle formål.

Overvågningskameraer af høj kvalitet

Langt størstedelen af al kriminalitet foregår i skjul af mørket. Når solen går ned, og mørket tager over, kommer mange ældre overvågningskameraer til kort, men med ny teknologi er det ikke længere et problem for et overvågningskamera at filme i mørke.

De fleste af vores videokameraer kan nemlig optage både i lys og i mørke. Det er ikke kun udvendigt, det kan være nødvendigt at have videoovervågning. Derfor har vi også særligt overvågningskameraer specielt fremstillet til indendørs brug.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på nye sikkerhedslåse, i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Sikkerhedskamera

Professionel vejledning om opsætning af videoovervågning

Alle vil gerne føle sig sikre. Det gælder både for virksomheds- og butiksejere, men også private, som vil holde ubudne gæster langt væk. Derfor hjælper vi gerne til med vejledning i forhold til at finde den bedste løsning for dig. Det er nemlig vigtigt, at der er lagt grundige tanker i placeringen og vinklen på dit overvågningskamera for, at den præventive effekt bliver maksimal.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​