Motorlåse

Motorlås løsninger har et stort og bredt anvendelsesområde, der spænder fra indvendig sikkerhedsaflåsning til udvendig skalsikring og andre steder, hvor der er brug for elektromekanisk aflåsning med høj sikkerhed.

En motorlåsfunktion er velegnet til udvendige døre og indvendige døre, der beskytter større værdier, f.eks. kontorer, IT-lokaler, undervisningslokaler, mødelokaler, entredøre, indgangsdøre og døre der beskytter værdier i institutioner, virksomheder, offentlige bygninger og private boliger mv.

Motorlåse kan med fordel anvendes sammen med adgangskontrolanlæg. Og tænd/sluk ure, tidsstyrede og fjernbetjente døre, brandalarmeringsanlæg og ligenede.

Funktioner og egenskaber

En løsning med Motorlås betyder at en dør automatisk kan låse op og i. Det virker via en elmotor og at døren lukker automatisk.

Motorlåse kontrolleres overvejende elektrisk, så de låser automatisk efter anvendelse af lås, vrider og dørgreb når døren lukkes. Såfremt der ikke er nogen impuls eller konstant signal der fortæller, at den skal være ulåst.

Endelig giver motorlåsfunktion mulighed for tilbagemelding via elektronisk overvågning af aflåsningens tilstand. Alt i alt tilbyder motorlåse høj komfort, sikkerhed og tryghed.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på motorlåse til en god pris.

Udskiftning af lås

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.