Dørautomatik

På større arbejdspladser er det smart at have dørautomatik monteret på alle døre. Det er det både i forhold til bekvemmeligheden, men særligt til branddøre er det af sikkerhedsmæssige årsager klogt at have det monteret.

Hos Thoms Låse & Alarm i Odense kan vi hjælpe med at få automatiseret dørene på din arbejdsplads. Vores anlæg til dørautomatik er alle meget driftssikre, lette at betjene og kan programmeres i henhold til åbningstider m.v. Vi yder vores service for kunder overalt på Fyn.

Specifikt udvalgte produkter fra Dorma

Med automatiserede døre er det vigtigt, at de er meget driftssikre. Derfor har vi særligt håndplukket Dormas produkter på grund af deres driftsikkerhed ved selv lave temperaturer, og det brugervenlige system inden for dørautomatik.

Til almindelige døre anbefaler vi Dorma ED100 og ED250, mens der til branddøre bør bruges Dorma ED200. Den er ekstra kraftig og er godkendt til branddøre.

Få et uforpligtende tilbud på dørautomatik

Hvis du ikke kender så meget til dørautomatik og den forbedrede sikkerhed, som automatiserede døre kan medføre, må du hellere end gerne kontakte os for at få mere information. Vi kan fortælle mere om, hvordan dørautomatik skærmer dig imod hærværk og tyveri.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på nye sikkerhedslåse, i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Installation af Dørautomatik

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​