• Åbner og lukker døren automatisk
  • Sikrer bekvem og smidig persontrafik
  • Åbner og lukker døren let og lydløst

Døgnvagt 66 12 43 12

Dørautomatik 2019-06-03T11:43:39+00:00

DØRAUTOMATIK

På større arbejdspladser er det smart at have dørautomatik monteret på alle døre. Det er det både i forhold til bekvemmeligheden, men særligt til branddøre er det af sikkerhedsmæssige årsager klogt at have det monteret.

Hos Thoms Låse & Sikring i Odense kan vi hjælpe med at få automatiseret dørene på din arbejdsplads. Vores anlæg til dørautomatik er alle meget driftssikre, lette at betjene og kan programmeres i henhold til åbningstider m.v. Vi yder vores service for kunder overalt på Fyn.

SPECIFIKT UDVALGTE PRODUKTER FRA DORMA

Med automatiserede døre er det vigtigt, at de er meget driftssikre. Derfor har vi særligt håndplukket Dormas produkter på grund af deres driftsikkerhed ved selv lave temperaturer, og det brugervenlige system inden for dørautomatik.

Til almindelige døre anbefaler vi Dorma ED100 og ED250, mens der til branddøre bør bruges Dorma ED200. Den er ekstra kraftig og er godkendt til branddøre.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DØRAUTOMATIK

Hvis du ikke kender så meget til dørautomatik og den forbedrede sikkerhed, som automatiserede døre kan medføre, må du hellere end gerne kontakte os for at få mere information. Vi kan fortælle mere om, hvordan dørautomatik skærmer dig imod hærværk og tyveri.

Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave inden for dørautomatik. Ring til os på telefon 66 12 43 12 eller send en e-mail til [email protected].

Læs mere om produkterne her:

 Dørlukker- og åbner

Dorma ED100 og ED250

ED 100 og ED 250 elektromekanisk Automatik til hængslede døre giver driftsikker ydelse selv i kolde miljøer.
Læs mere >>

 Oplyst dørautomatik

Dorma ED200

Vi er lagerførerne i alle typer  hængelåse, både hvad størrelse angår eller om det skal være med nøgle eller kode.
Læs mere >>

Bliv Kontaktet