• Kopisikre nøgler
  • Dirkesikre cylindre
  • Kontrol over udleverede nøgler

Døgnvagt 66 12 43 12

Låsesystemer 2019-02-01T11:29:18+00:00

Låsesystem til erhverv i Odense

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense har vi beskæftiget os med opsætning af låsesystem til erhverv, siden vi blev grundlagt. Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med netop denne del af feltet, og dette er selvfølgelig noget, vi drager nytte af, når vi løser opgaver for vores kunder både i Odense og rundt på hele Fyn. Vælger du os til at opsætte dit låsesystem, vælger du et låse- og sikringscenter, der har god service, glade kunder og professionelt håndværk som hovedfokus. Når det kommer til at lave låsesystem til erhverv, får du i os et firma, der er i besiddelse af et særligt ekspertiseniveau.

Interesseret i at få dørautomatik din arbejdsplads? Læs her, hvad vi tilbyder af dørautomatik

Det, man som virksomhed får med et låsesystem til erhverv, er høj og fleksibel sikkerhed. Vi har erfaring med levering af låsesystem til erhverv til både virksomheder, institutioner og industri, og hver evig eneste dag har vi at gøre med virksomheder, der kræver ekstra høj sikkerhed.

ET LÅSESYSTEM TIL ERHVERV, DER LEVER OP TIL KRAVENE

Som erfarne låsesmede er vi mere end klar over, at sikkerheden i et givent gammelt låsesystem ikke lever op til nutidens krav om aflåsning, da nøglerne ofte er lette at kopiere. Med i stedet et system som Abus Vitess, Dorma RS8 og Medeco M3 undgår man denne risici. Disse systemer har sikkerheden i højeste fokus, og selve cylinderne har et helt specielt spærresystem, som kun kan åbnes med patenterede nøgler, der er beskyttet mod uønsket kopiering mange år ud i fremtiden.

Ønsker du at sikre dit hjem? Klik her og læs mere om de alarmer og den tyverisikring, vi tilbyder

Med Abus Vitess, Dorma RS8 eller Medeco M3s patenterede låsesystemer til erhverv er det muligt at kombinere højsikkerhedsprodukter både i Skafor RØD (til skalsikringen af bygningen) og i Skafor BLÅ- kategori (som kun har en stansende effekt og derfor passende sikring til eksempelvis kontorer, kantiner og indvendige døre). Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense glæder vi os til at hjælpe dig.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på [email protected], så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt og tidssvarende låsesystem, eller udvidelse af eksisterende – til en god pris.

Bliv Kontaktet