Gratis sikringstjek

Få et gratis tjek af sikringen på din bolig

Hos Thoms Låse & Alarm i Odense har vi et stort ekspertiseniveau, når det kommer til sikring af bolig. Vi har beskæftiget os med netop dette, siden vi blev grundlagt, og herigennem har vi bidraget til sikring af bolig hos et utal af beboere rundt i både Odense og i husstande på resten af Fyn. Vi mener, at den bedste sikringsløsning altid starter hos kunden selv.

Ønsker du at sikre dit hjem? Klik her og læs mere om de alarmer og den tyverisikring, vi tilbyder

Hvad end du skal bruge et sikringstjek af din bolig eller af din virksomhed, tilbyder vi et uforpligtende og gratis sikringstjek. I denne forbindelse rådgiver vi naturligvis om den bedste sikring mod indbrud. Vi vurderer herudover boligens og/eller virksomhedens nuværende sikkerhedsniveau i forhold til svage punkter, mangler og lignende. Her afklares selvfølgelig det behov, du måtte have for, at sikkerheden i dit hjem og/eller din virksomhed bliver optimal.

Lær mere om Thoms Låse & Alarm i Odense – læs om os her

Du har gennem hele tjekket mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte ligge inde med. Vi tager os nemlig god tid, så vi herigennem sikrer os at finde frem til den løsning, der vil sikre din bygning i bedst mulig grad. Løsningen, vi skal ende med at levere til dig, skal være den rigtige både i forhold til sikkerhedsniveau men også i henhold til design og brugervenlighed.

Har du spørgsmål til sikring af bolig, så kontakt os

Søger du hjælp til sikring af din bolig, og er du fra Odense, er vi lige i nærheden og således oplagte at tage fat i. Vi er nemlig beliggende på Rugårdsvej 191 – 5210 Odense NV. Skulle du være bosiddende andre steder rundt på Fyn, kører vi også gerne ud til dig.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe på 66 12 43 12 eller skrive på thoms@thoms-laase.dk, hvis du har spørgsmål i forhold til sikring af bolig. Vælger du os til at hjælpe med sikring af din bolig, vælger du et låse- og sikringscenter, der har god service, glade kunder og professionelt håndværk som hovedfokus.

Installation af lås på dør
Udskiftning af lås

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​