Døgnvagt 66 12 43 12

Yale Doorman fra Ruko 2017-07-04T16:47:20+00:00

Yale doorman fra Ruko

Åbning af terminal

Aflåsning af vores huse og lejligheder er gået ind i en ny tidsalder.

Yale Doorman er sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle.

Fuld fleksibilitet og valgfrihed.

Den helt store fordel ved at skifte den mekaniske lås og nøgle ud med en Yale Doorman, vil være en meget større grad af fleksibilitet. Hvis du får installeret en Yale Doorman er det muligt at låse op på tre forskellige måder med nøglebrik, med fjernbetjening eller med personlig kode.

Nemt og brugervenligt.

Yale Doorman kan uden problemer monteres i døre, hvor der i dag sidder en låsekasse efter skandinavisk standard. Det gør der i de fleste af de danske husstande men er du i tvivl, om den kan passe hos dig, så kan du få hjælp og vejledning hos Thoms Låse & Sikringscenter.

Sikkerhed.

Yale Doorman er et sikkert alternativ til den mere traditionelle mekaniske aflåsning. Yale Doorman vinder især ved, at sikkerheden hurtigt kan genetableres hvis en nøglebrik mistes. For en mistet nøglebrik kan slettes på et øjeblik, og bekymringen om, hvor den tabte nøglebrik er. Om den er havnet i de forkerte hænder, kan helt elimineres. Brikken er logget ud og sikkerheden er genoprettet.

Håndværkere eller aflæsning af varme.

De fleste af os kender til at håndværkere eller viceværten skal have adgang til vores bolig, mens vi er på arbejde. Med en Yale Doorman kan dette lade sig gøre på følgende måde:

Der laves en ekstra kode, som kun gælder i 24 timer, hvorefter den igen er ugyldig. På den måde kan du nøjes med at give adgang i et begrænset tidsrum. Desuden genetableres sikkerheden automatisk, uden at du skal sørge for at indkræve nøglen igen.

Ring på tlf. 66124312  eller skriv på [email protected] , så giver vi gerne et gratis og uforbindende tilbud på Yale Doorman kodelåse  til en god pris.

Bliv Kontaktet