Yale Doorman fra Ruko

Fuld fleksibilitet og valgfrihed

Den helt store fordel ved at skifte den mekaniske lås og nøgle ud med en Yale Doorman, vil være en meget større grad af fleksibilitet. Hvis du får installeret en Yale Doorman er det muligt at låse op på tre forskellige måder med nøglebrik, med fjernbetjening eller med personlig kode.

Nemt og brugervenligt

Yale Doorman kan uden problemer monteres i døre, hvor der i dag sidder en låsekasse efter skandinavisk standard. Det gør der i de fleste af de danske husstande men er du i tvivl, om den kan passe hos dig, så kan du få hjælp og vejledning hos Thoms Låse & Alarm.

Sikkerhed

Yale Doorman er et sikkert alternativ til den mere traditionelle mekaniske aflåsning. Yale Doorman vinder især ved, at sikkerheden hurtigt kan genetableres hvis en nøglebrik mistes. For en mistet nøglebrik kan slettes på et øjeblik, og bekymringen om, hvor den tabte nøglebrik er. Om den er havnet i de forkerte hænder, kan helt elimineres. Brikken er logget ud og sikkerheden er genoprettet.

Aflåsning af vores huse og lejligheder er gået ind i en ny tidsalder

Yale Doorman er et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle.

Håndværkere eller aflæsning af varme

De fleste af os kender til at håndværkere eller viceværten skal have adgang til vores bolig, mens vi er på arbejde. Med en Yale Doorman kan dette lade sig gøre på følgende måde:

Der laves en ekstra kode, som kun gælder i 24 timer, hvorefter den igen er ugyldig. På den måde kan du nøjes med at give adgang i et begrænset tidsrum. Desuden genetableres sikkerheden automatisk, uden at du skal sørge for at indkræve nøglen igen.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på nye sikkerhedslåse, i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.