Salto adgangskontrol

Salto adgangskontrol

Hos Thoms Låse & Alarm har vi beskæftiget os med opsætning af Salto adgangskontrol gennem flere år. Med Salto adgangskontrol følger stor fleksibilitet og funktionalitet, og systemet giver mange fordele til slutbrugeren:

  • Eksisterende låsekasser og cylindre kan bruges.
  • Der kan kombineres med arkitekttegnede dørgreb

    (Arne Jacobsen og D-Line, hvis dette ønskes).

  • Der skal ikke trækkes kabler i bygningen.
  • Ingen dyr installationsomkostning.
  • Dansk installations- og brugermanual.

Salto og to typer adgangskontrol

Med Salto-systemet følger muligheden for to forskellige typer af adgangskontrol. Den ene er med elektroniske langskilte, der er monteret direkte på låsekassen, og hvor der her kodes ude ved døren ved hjælp af en PPD-enhed, som tilsluttes langskiltet. Den anden løsning er en væglæser med mulighed for kodning og styring af systemet direkte fra din PC.

Det elektroniske langskilt er en kabelfri enhed, hvor dørgrebet frigives med visning af godkendt nøglebrik eller chipkort. Det elektroniske langskilt er nemt at montere på eksisterende skandinaviske, europæiske og amerikanske låsekasser, hvorefter døren har fuld adgangskontrol. Til Salto-systemer findes væglæsere til både nøglebrik, chipkort, som PIN-kodetastatur, og disse kan tilmed kombineres med PIN-kodetastatur. Væglæserne kan eksempelvis bruges til styring af el-låse, skydedøre, rullegitre, nøgleskabe, elevatorer og så videre.

Den største styrke ved Salto adgangskontrol

Den største styrke ved Salto adgangskontrol er kombinationen af elektroniske langskilte og væglæsere. Her opnås nemlig en ideel sikkerhed, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed. Valget af en kombination af elektroniske langskilte og væglæsere giver udvidede muligheder for at administrere adgangsrettighederne og dermed ukompliceret håndtere det ønskede sikkerhedsniveau.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på sikring i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.