Adgangskontrol til din ejendom

Oplev de mange fordele

Få fuld kontrol over din ejendom

I Thoms Låse & Alarm tilbyder vi elektronisk adgangskontrol, der sikrer en fleksibel og sikker hverdag. Med vores hjælp får du fuld kontrol over adgangen til din ejendom. Vi udfører altid opgaven med præcision for selv de mindste detaljer, så du bliver glad og tilfreds med dit nye låsesystem. Lad os hjælpe dig med at skabe tryghed i din ejendom.

Har du prøvet at glemme din nøgle? Det kan være en bekostelig omgang, hvis hele låsesystemet skal udskiftes. Med adgangskontrol er det nemt at åbne op for deaktiverede eller glemte nøglekort, hvilket betyder at, at du kan spærre en specifik nøglebrik eller kort. Hurtigt, nemt og billigt. På den måde undgår du en ubehagelig og dyr situation, hvor hele låsesystemet ellers skulle have været omlagt.

Nøglefri låsesystem
Kodelåse

Professionel adgangskontrol

Med adgangskontrol opnår du besparelse af tid og besvær i forbindelse med både forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere, som enten skal have tilføjet eller fjernet deres adgang til ejendommen. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning til lige netop dig og din virksomhed. Vi kigger på hvilke personer, der skal have adgang til ejendommen, hvornår de skal have det, og hvordan de skal kunne identificere sig.

Vi hjælper dig til en intelligent adgangskontrol, hvor du nemt kan styre hvem der kommer og går i ejendommen. Med en bred vifte af kompetencer kan vores låsesmed hjælpe dig med alle opgaver inden for låseservice, herunder eksempelvis adgangskontrol, dørtelefonanlæg og andre låsesystemer på hele Fyn.

Få en skræddersyet løsning i dag

Er du interesseret i installation og montering af adgangskontrol? Vi hjælper med at finde det helt rigtige adgangskontrolsystem til dig. Vores eksperter har mange års erfaring, og kan derfor tilbyde perfekte løsninger til de bedste priser på markedet.

Kontakt vores låseservice i Odense på telefon 66 12 43 12, eller send en mail til thoms@thoms-laase.dk. Du er også velkommen til at besøge os på Rugårdsvej 191 i Odense.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​