• Nem administration
  • Brugerdefineret og tidsstyret adgangsrettigheder
  • Brugervenligt og fleksibelt

Døgnvagt 66 12 43 12

Adgangskontrol 2019-02-25T11:05:38+00:00

Adgangskontrol til erhverv i Odense

Hos Thoms Låse og Sikringscenter har vi beskæftiget os med adgangskontrol til erhverv, siden vi blev grundlagt. Fra vores fysiske placering i Odense sætter vi en ære i at skabe tryghed på arbejdspladser på hele Fyn.

Ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld formularen på vores kontaktside eller giv os et kald

Det er vores klare opfattelse, at adgangskontrol til erhverv er det rigtige for virksomheder at få, hvis man ønsker bedre kontrol over, hvem der har adgang til ens bygning og på hvilke tidspunkter. En stor fordel ved adgangskontrol er, at systemerne er blevet så moderne og således fleksible og dynamiske at styre. Med få klik kan du tilføje, udelukke og ændre i de brugere, der er tilkoblet dit system. Du kan altså hurtigt tilføje og fjerne adgangstilladelser til dit erhverv. Herigennem har du hele tiden godt styr på, hvem der har adgang i hvilke områder af din bygning, og hvem der ikke har.

SALTO OG SIKKER ADGANGSKONTROL TIL ERHVERV

Der er flere gode mærker, når det kommer til adgangskontrol til erhverv. SimonsVoss, Sensolock og Salto er blandt de mærker, som vi arbejder med hos Thoms Låse & Sikringscenter. Sidstnævnte, som vi arbejder klart mest med, tilbyder særdeles fleksibel og funktionel adgangskontrol til erhverv. Blandt fordele, som du får ved Salto, er følgende:

  • Eksisterende låsekasser og cylindre kan bruges
  • Der kan kombineres med arkitekttegnede dørgreb (Arne Jacobsen), hvis dette ønskes
  • Der skal ikke trækkes kabler i bygningen
  • Ingen dyr installationsomkostning
  • Dansk installations- og brugermanual

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter – læs om os her

DIT SIKRINGSCENTER I ODENSE

Som medlem af Dansk Låsesmede Forening tilbyder vi Odense og omegn et sikringscenter, hvor arbejdet, der udføres, udføres af uddannede låsesmede. Vi er omfattet af DLFs garantiordning, og dette er din garanti for et solidt stykke arbejde, der udføres af uddannede låsesmede. Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere altid er opdaterede med den nyeste viden indenfor teknologi og sikkerhed. Dette er nemlig udgangspunktet for at skabe tryghed i din hverdag. Vi glæder os til at skabe tryghed i din virksomhed med vores adgangskontrol til erhverv.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på [email protected], så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på sikring i kampen mod tyveri, hærværk, utryghed og- til en god pris.

Læs mere om produkterne her:

SimonsVoss

Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 tilbyder det sikre og økonomiske alternativ.
Læs mere >>

 

Salto

En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer for brugerne, som ændres løbene.
Læs mere >>

Sensolock lås

Sensolock

SensoLock er en cylinderlås, der er fuldt batteridrevet. Den giver fordelene ved elektronisk styring af låsene.
Læs mere >>

Bliv Kontaktet