​HØJ OG FLEKSIBEL SIKKERHED MED LÅSESYSTEMER​

Som låsesmede ved vi, at sikkerheden I de gamle låsesystemer ikke lever op til nutidens krav om sikker aflåsning, da nøglerne ofte er kopibare.
Thoms Låse & Alarm leverer og fremstiller hver dag låsesystemer til institutioner, virksomheder og industri hvor der kræves høj sikkerhed.

Med låsesystemerne Abus Vitess, Dorma RS8 eller Medeco m3 sætters sikkerheden helt i fokus. Selve cylindrene har et helt specielt spærresystem, der kun kan åbnes med patenterede nøgler, der er beskyttet mod utilsigtet kopiering mange år ud i fremtiden.

Med Abus Vitess, Dorma RS8 eller Medeco M3`s patenterede låsesystemer er det muligt at kombinere højsikkerhedsprodukter både i Skafor RØD til skalsikringen af bygningen og Skafor BLÅ kategori som kun har en stansende effekt og derfor passende sikring til f.eks. kontorer og kantine og indvendige døre.

De gamle Serie 500 systemer fra Ruko ( kendetegnende på det runde nøglehoved ) frarådes anvendt til låsesystemer, da der ikke længere beregnes nye koder i systemerne og patenterne forlængst er udløbet, og nøgler derfor frit kan kopieres i hælebarer.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt og tidssvarende låsesystem, eller udvidelse af eksisterende – til en god pris.

Konfigurering af et låsesystem