Låsesystemer til private og erhverv

Få et sikkert alarmsystem til din ejendom

Bred vifte af professionelle låsesystemer

Hos Thoms Låse & Alarm er vi eksperter i låsesystemer, og har mange års erfaring i branchen. Vores dygtige låsesmede leverer sikkerhed i højeste kvalitet i form af låsesystemer til private og erhverv. Vi garanterer kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Som låsesmed ved vi, at sikkerheden i de gamle låsesystemer ikke lever op til nutidens krav om sikker aflåsning, da nøglerne ofte er kopibare.
Thoms Låse & Alarm leverer og fremstiller hver dag låsesystemer til institutioner, virksomheder og industri hvor der kræves høj sikkerhed.

Vi udarbejder og servicerer følgende låsesystemer: Abus, Ruko, Dorma RS8, Medeco.

Vi tilbyder:

  • Udarbejdelse af låseplan 
  • Opbygning af nyt låsesystem
  • Genbestilling af nøgler samt låsecylindre
  • Udvidelse af låsesystemer
  • Elektroniske låsesystemer
  • Adgangskontrol systemer

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt og tidssvarende låsesystem – til en god pris.

Optimal sikkerhed og tryghed

Vores erfarne låsesmed stræber efter resultater til perfektion, så vi opnår den optimale sikkerhed og tryghed i din bolig. Vores eksperter går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med en bred vifte af erfaring, kan vi installere og montere alle typer låsesystemer til dig. Vi garanterer et låsesystem, der matcher dine individuelle behov og ønsker.

Vi tilbyder både mekaniske og elektroniske låsesystemer, herunder adgangskontrol, dørtelefonanlæg mv. Uanset om du ønsker et enkelt, robust og pålideligt låsesystem, eller om du ønsker avanceret teknologi med brugervenlighed og ultimativ kontrol, så har vi den rigtige løsning til dig.

Pas på gamle låsesystemer!

Der er rigtig mange gamle låsesystemer der stadig sidder monteret i div bygninger.

Mange af dem er af typer hvor patentet er udløbet. Det vil sige at kopibeskyttelsen er ophævet og en eventuel medarbejder, lejer eller andet kan få skåret en kopi hos en hælebar.

Installation af dør med lås

Få en serviceaftale hos os

Vi anbefaler, at du får udskiftet dine gamle låsesystemer, så det lever op til nutidens krav om sikker aflåsning. Gamle låsesystemer har ofte nøgler, der er let at kopiere. Med vores professionelle låsesystem sikrer du, at din sikkerhed altid er i top.

Når du vælger en serviceaftale hos os, sikrer vi at dine låsesystemer altid fungerer optimalt. Du kan trygt stole på os, når vi hjælper med montering og vedligeholdelse af dit låsesystem.

Kontakt vores låsesmed i dag

Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud allerede i dag. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, så du sikrer det bedste låsesystem. Med vores professionelle låsesystemer er du og din ejendom sikret døgnet rundt.

Er du interesseret i at høre mere? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt vores låseservice i Odense på telefon 66 12 43 12, eller send en mail til thoms@thoms-laase.dk. Kom forbi og besøg os på Rugårdsvej 191 i Odense.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.