• Undgå indbrud og tyveri
  • Sikrer butikken
  • Ring og få et uforpligtende tilbud

Døgnvagt 66 12 43 12

Rullegitter 2019-05-28T12:42:43+00:00

Rullegitter

Rullegitter

Et rullegitter er i dag den mest anvendte sikkerhedsforanstaltning mod tyveri efter lukketid. Hvor en indbrudstyv før blot skulle ødelægge ruden for at komme ind i din butik, skal denne nu også igennem et rullegitter – og det er ikke nogen nem opgave.

Hos Thoms Låse & Sikring har vi i mange år beskæftiget os med tyverisikring af butikker i Odense og på resten af Fyn.

Vi kan hjælpe med opsætning af et automatisk rullegitter, så du får en markant bedre tyverisikring af din butik, der ikke skærmer for forbipasserendes udsyn til dine varer.

RUL DIT RULLEGITTER NED VED LUKKETID

Når du forlader din butik, skal ingen fristes til at tage et kig forbi i nattens mulm og mørke. Hvis du sørger for at rulle dit automatiske rullegitter ned ved lukketid, vil indbrudstyvene med stor sandsynlighed holde sig væk.

Et rullegitter tager nemlig lang tid at komme igennem. Har du en alarm installeret, vil den tid, det tager indbrudstyvene at få lukket rullegitteret op, være dyrebar i forhold til, at hjælpen kan nå frem i tide.

RING OG HØR, HVAD VI KAN GØRE FOR DIG

Uanset om du vil have et rullegardin med små eller store huller eller et lukket rullejalousi, kan du få det monteret af os. Vi har en stor gruppe medarbejdere med masser af erfaring inden for tyverisikring – en erfaring, du frit kan få glæde af, hvis du har spørgsmål til det mest passende rullegitter til din butik.

Ring på tlf. 66 12 43 12 eller skriv på en mail på [email protected], hvis du har fået et forsikringskrav på montering af dit rullegitter, så kommer vi gerne og måler op til et uforbindende tilbud – til en god pris.

Bliv Kontaktet