Ruko låse

Ruko har nøglen til et sikkert hjem

Tidssvarende låse

Alt for mange låse er gamle og ikke sikkerhedsmæssigt tidssvarende eller de er slidte og dermed alt for nemme at bryde op. En tommelfingeregel er, at alle låse bør udskiftes ca, hvert tiende år.

Sikring af døre og vinduer

Yderdøre bør sikres med patenterede låse. Herunder også bag- og/eller kælderdøre, som bør være udstyret med sikker aflåsning.

Terrassedøren kan også bruges som både indgang og fluftvej for tyven. Den kan aflåses enten med en almindelig låsecylinder eller med et greb med kodelås.

Hvis yderdøren er sikret ordentligt, vil vinduerne være næste mulighed tyven undersøger. Mange vinduer i stueplan er kun lukket med hasper, og det er ikke sikkert nok. Låse på vinduerne har en forebyggende effekt mod indbrud.

Hold tyven ude

Effektiv sikring af private boliger og virksomheder gør en forskel, når ønsket er at begrænse risikoen for indbrud. Politiet gør hvad de kan, men det er også muligt selv at gøre noget aktivt. Og det virker.

Ring på 66 12 43 12 eller skriv en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på nye tidssvarende Ruko låse til en god pris.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​