Bilnøgler

Hos Thoms Låse & Alarm i Odense fremstiller vi stort set alt indenfor bilnøgler. Skal vi fremstille bilnøgler til dig, giver det god mening at medbringe din bil, da vi ofte skal foretage noget indkodning ude i bilen.

Fremstilling af en bilnøgle uden startspærre ligger typisk på en pris der starter fra kr. 120.-

For at vi kan fremstille en startspærrenøgle bedes du besøge vores butik og medbringe din nøgle og bil da vi skal udføre kodning ude i bilen. Fremstilling af bilnøgler med startspærre starter ved kr. 895.-

Læs mere om Thoms Låse & Alarm

Fremstilling af bilnøgler

Uanset hvilke bilnøgler, du har brug for, at vi fremstiller, kan vi hjælpe dig. I løbet af vores mange år har vi hjulpet mange kunder rundt i både Odense men også på Fyn generelt. Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe til os på 66 12 43 12, sende os en mail på thoms@thoms-laase.dk eller komme forbi os på Rugårdsvej 191 i 5210 Odense NV.

Hos os er fokuspunkterne god service, glade kunder og professionelt håndværk, og dette søger vi at efterleve hver eneste dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bilnøgler

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​