Ruko Code Handle

Code Handle door er et dørgreb, der låses via et indbygget tastatur. Det er helt unikt og imødekommer behovet for sikring af enkelte rum til en rimelig pris.

Mange kontorer, butikker og restauranter råder over et eller flere rum, som anvendes til noget særligt, og som ikke alle skal have adgang til. Det kan være personaletoiletter, baglokaler eller møderum med særligt udstyr. Her kan vi tilbyde Code Handle door, der imødekommer behovet for en enkel sikring af den type rum.

Nem og hurtig montage

Der er ingen ledninger eller kabler at tage hensyn til, og selve montagen af Code Handle door er lige så let som for et almindeligt dørgreb. Produktet er til indvendig brug og passende for gængse låsekasser på markedet.

Kode erstatter nøgle

Code Handle door er et brugervenligt produkt, der giver god sikkerhed til en rimelig pris. Man åbner døren ved at indtaste en selvvalgt kode på seks cifre og låser den igen ved et enkelt tryk på den røde låseknap. Kun de personer, der kender koden, kan åbne døren. Dermed er det en enkel løsning, der ikke kræver administration; den kræver kun, at brugerne omgås koden med omtanke.

Unik på markedet

Code Handle door har et klassisk design og er et funktionelt produkt, der passer til de mindre sikringsbehov. Samtidig er det nemt at have med at gøre. Det er det første greb af sin art på markedet i dag og helt unik.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på nye sikkerhedslåse, i kampen mod tyveri, hærværk og utryghed til en god pris.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om hvad Thoms Låse & Alarm kan tilbyde dig, så send os gerne en mail ved at udfylde formularen. Vi svarer på din henvendelse snarest muligt.​