Døgnvagt 66 12 43 12

Salto 2019-02-04T09:19:53+00:00

Få Salto adgangskontrol med Thoms Låse i Odense

Salto åben

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense har vi beskæftiget os med opsætning af Salto adgangskontrol gennem flere år. Med en Salto adgangskontrol følger stor fleksibilitet og funktionalitet, og systemet giver mange fordele til slutbrugeren:

  • Eksisterende låsekasser og cylindre kan bruges.
  • Der kan kombineres med arkitekttegnede dørgreb (Arne Jacobsen og D-Line, hvis dette ønskes).
  • Der skal ikke trækkes kabler i bygningen.
  • Ingen dyr installationsomkostning.
  • Dansk installations- og brugermanual.

Ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld formularen på vores kontaktside eller giv os et kald

SALTO OG TO TYPER ADGANGSKONTROL

Med Salto-systemet følger muligheden for to forskellige typer af adgangskontrol. Den ene er med elektroniske langskilte, der er monteret direkte på låsekassen, og hvor der her kodes ude ved døren ved hjælp af en PPD-enhed, som tilsluttes langskiltet. Den anden løsning er en væglæser med mulighed for kodning og styring af systemet direkte fra din PC.

Skal sikkerheden i din virksomhed skærpes? Læs mere om den tyverisikring, vi tilbyder

Det elektroniske langskilt er en kabelfri enhed, hvor dørgrebet frigives med visning af godkendt nøglebrik eller chipkort. Det elektroniske langskilt er nemt at montere på eksisterende skandinaviske, europæiske og amerikanske låsekasser, hvorefter døren har fuld adgangskontrol. Til Salto-systemer findes væglæsere til både nøglebrik, chipkort, som PIN-kodetastatur, og disse kan tilmed kombineres med PIN-kodetastatur. Væglæserne kan eksempelvis bruges til styring af el-låse, skydedøre, rullegitre, nøgleskabe, elevatorer og så videre.

DEN STØRSTE STYRKE VED SALTO ADGANGSKONTROL

Den største styrke ved Salto adgangskontrol er kombinationen af elektroniske langskilte og væglæsere. Her opnås nemlig en ideel sikkerhed, uden at det er nødvendigt at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed. Valget af en kombination af elektroniske langskilte og væglæsere giver udvidede muligheder for at administrere adgangsrettighederne og dermed ukompliceret håndtere det ønskede sikkerhedsniveau.

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense glæder os vi til at hjælpe dig med opsætningen af dit adgangssystem. Ring på 66 12 43 12, send en mail på [email protected] eller besøg os på vores adresse på Rugårdsvej 191 i Odense – så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på adgangssystem.