Døgnvagt 66 12 43 12

Kodelås 2017-09-25T12:02:42+00:00

KODELÅSE

​KODELÅSE ER FREMTIDEN, SLUT MED NØGLER.​

Thoms Låse & Sikringscenter tilbyder et stort udvalg af kodelåse, til brug på hoveddøre eller terrassedøre.

​Alle vores kodelåse opfylder forsikringskravene om forsvarlig aflåsning, og kan sagtens tåle det danske klima med regn og blæst.

​Vi har kun udvalgte kvalitetslåse, så vi altid kan stå inde for kvaliteten og holdbarheden.

​Klik ind på undermenuerne under kodelåse, og læs mere om de mange produkter vi leverer og servicerer.

​Hvis du ikke finder det du søger, ring på tlf. 66124312 eller skriv på [email protected].

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på [email protected], så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på kodelåse – til en god pris.

E2A 903 G2 kodelås

7 nye stærke features!

Universal med vendbart håndtag.

Nyt slankt design, kun 48 mm bred.

Forberedt Bluetooth. Med denne funktion kan låsen åbnes fra mobilen uden brug af koder.

Er lige til at montere, både på trepunktslåsekasser med oval- og dråbecylinder. På ovale cylinder kan låsen monteres ved brug af eksisterende huller i døren.

Hurtig aflåsning fra indersiden. Ved konstant åben funktionen aktiveret.

Sikkerheds opdatering af låsecylinder. Låsecylinderen har nu fået en ekstra stift i forhold til den gamle model.

Sikkerheds opdatering af låsekroppen. Låsekroppen er blevet forstærker med en ekstra plade i hærdet rustfrit stål.

Et smart skydedæksel over tasterne gør låsen meget elegant at se på.

Easy903 G2 kan håndter 10 forskellige koder med op til 10 cifre i koden, koderne programmeres direkte på låsen. Desuden er det muligt på G2 systemet at lave koder til låsen direkte fra vores hjemmeside, og videregive dem med sms eller mail til en som skal have adgang til stedet.

Det har længe været ønsket fra markedet at have muligheden for at kunne fjerntildele koder til en dør, uden at det skulle være nødvendigt med store anlægsomkostninger, både fra private og firmaer. Specielt firmaer med udlejning af ferieboliger eller værelser som mindre hoteller kroer vandrehjem, eller lignende. Flere store booking selskaber vil i gang med denne løsning. For private, har det at kunne oprette en engangs kode eller flergangs kode f.eks. til håndværker uden at man behøvede at gøre det direkte på låsen, været ønsket længe.

Med Easy 903 G2 kan du på få sekunder via din smartphone oprette og sende koden til den, du ønsker at give adgang direkte fra vores hjemmeside. Det geniale er, at låsen ikke behøver SIM-kort / WIFI eller nogen anden form for kommunikation. Dette gør at systemet bliver godt modtaget af udlejere, da de ikke skal tænke på kommunikation til og fra låsen. Låsene kan derfor placeres på hytter og huse langt fra alfarvej og stadig fungere perfekt.

Bliv Kontaktet