Døgnvagt 66 12 43 12

Institutioner 2017-07-04T16:32:21+00:00

Institutioner

Mennesker

Forskellige institutioner som f.eks. skoler, børnehaver, bosteder eller offentlige kontorer, har en større risiko for tyveri og hærværk, da der som oftest er en daglig gennemstrømning af både medarbejdere, klienter, brugere, leverandører og til tider ubudne gæster. Der ligger derfor en stor udfordring og vigtig opgave i at projektere de rette sikringsforanstaltninger.  Der effektivt forebygger indbrud og hærværk, uden at arbejdsgangen nedsættes.

Låsesystemer

Mange institutioner har stadig et ældre låsesystem siddende, hvor nøglepatenterne for længst er udløbet. Dette betyder at uoriginale nøgler let kan kopieres i f.eks. hælebarer uden dokumentation af nogen art.

Alle institutioner bør have et godt og sikkert låsesystem med kopisikre nøgler, så der er optimal sikkerhed for at nøgler ikke kan kopieres af hvem som helst. Ekstra nøgler kan således kun kopierres mod gyldig underskrift fra systemansvarlig.

Elektronisk adgangskontrol

I institutioner er adgangskontrol det rigtige supplement til det mekaniske låsesystem.

Fordelen ved et adgangskontrol system er, at hvis der er behov for hurtigt at skulle ændre, tilføje eller udelukke brugere, kan du selv lave de omlægninger der er behov for, blot med få klik på computeren.

Mister f.eks. en bruger sin mekaniske nøgle, kan du risikere at hele låsesystemet skal omlægges til nye nøgler.

Er der derimod udleveret en nøglebrik eller kort til et adgangskontrol-anlæg, kan du blot spærre det, og udlevere en ny brik eller kort. Hurtigt nemt og billigt.

Endvidere kan du via loggen i systemet,  se hvem der kommer og går og på hvilket tidspunkt.

Videoovervågning

Videoovervågning har en stor præventiv effekt, og kan hjælpe med at opklare hændelser som f.eks. tyveri og hærværk.

Gode medarbejdere fortjener et godt og trygt arbejdsmiljø.

Kontakt Thoms Låse & Sikringscenter og lad os give et godt bud på en optimering af sikkerheden i jeres institution.

Ring på 66124312 eller send en mail på [email protected], så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på sikring i kampen mod tyveri, hærværk, utryghed og trusler- til en god pris.

Bliv Kontaktet