Få ting er mere ubehagelige end at få indbrud i sit hjem eller på sin arbejdsplads. Heldigvis findes der en masse produkter til tyverisikring, hvoraf TrueGuard Pro alarmsystem er et af de mest effektive.

Hos Thoms Låse & Alarm i Odense har vi stor ekspertise i opsætning af en af de mest avancerede privatalarmer i Danmark, TrueGuard Pro, som vi også kan sætte op hos dig. Vi hjælper hovedsageligt med tyverisikring på Fyn, men bor du tæt på Fyn, kan vi også hjælpe dig.

HVORFOR ER TRUEGUARD PRO ET SPECIELT ALARMSYSTEM?

Med TrueConnect appen åbner der sig en helt ny verden af muligheder inden for tyverisikring med din alarm, som nu ikke “bare” er en super effektiv alarm, men også et komplet hjemme styringssystem. Med de forskellige muligheder, som TrueGuard har, kan du gøre dit hjem intelligent, og din hverdag nemmere.

TrueGuard SMART alarmsystem

Når du køber en TrueGuard Pro alarm følger der en yderst avanceret og brugervenlig app med til dit alarmsystem, som du kan hente kvit og frit på app store eller Google play. Igennem din TrueConnect App kan du styre og tyverisikre dit hjem, så snart du lyster uanset hvor du befinder dig henne. Du kan som eksempel styre din varmepumpe, dit TV, din kaffemaskine, slukke og tænde dit lys samt meget mere.

Du kan styre alle dine enheder med dette alarmsystem af en tyverisikring. Du kan samtidig knytte op til 40 ekstra enheder til, som kan snakke med kontrolpanelet.

Med intelligent hjemmestyring kan du hele tiden sikre dit hjem fra din mobil. Du kan tjekke op på dit hus når du er på ferie, samt tænde lyset, så tyvene tror, at der er nogen hjemme. Med din TrueConnect App har du uendelige muligheder.

VERIFICERET FOTOALARM

​Det har hidtil været svært, at få politiet til at rykke ud, når privatalarmer udløses. Vælger du derimod at få foto/videodokumentation i alarmen, så skal politiet komme. For hvis du f.eks. er boligejer og har indbrud, så modtager du en alarmrapport fra dit alarmsystem på enten din smartphone, tablet eller PC, og du vil efterfølgende modtage et billede eller videofrekvens fra huset. Her vil du kunne se hvor tyven begår indbrud, og du må ringe 112 og hermed have en tyverisikring i dit hus.

Alternativt skal man selv se og verificere, at der er indbrud (eller få naboen til det), før man må melde indbruddet til politiet.

Et TrueGuard Pro+ alarmsystem til hus med kamera giver dig altså mulighed for, at verificere alarmen og tilkalde Politiet, uanset hvor du er. Hos TrueGuard går vi op i både kvalitet, komfort og ikke mindst sikkerhed, og vi har derfor tilføjet alt dette i vores alarmsystemer så dit hjem er tyverisikkert.

TrueGuard Pro+ alarm til hus med kamera er en fremtidssikret tyverisikring og -alarm. Alarmen har både IP- og GSM-interface, som åbner op for mange muligheder, blandt andet for at tilknytte et kamera, som kan dokumentere hvad der sker hvis alarmen går.

Den har desuden en integreret telefonsender med opkald til fire telefonnumre. Den kan sende en alarmmelding til en døgnbemandet alarmcentral. Med andre ord en tyverisikring og et alarmsystem, der arbejder 24/7.​

TRUECOM TEKNOLOGI

​​TrueGuard har udviklet deres egen teknologi til deres alarmsystemer. Denne teknologi kaldes TrueCom. TrueCom er et trådløst kommunikationssystem, som sikrer en stabil kommunikation mellem alle enheder, som er tilknyttet dit kontrolpanel. Samtidig er dit kontrolpanel utroligt simpelt at navigere rundt på grund af TrueCom teknologien.

Se flere fordele ved tyverisikring med TrueCom teknologien nedenfor:

Navngiv alle sensorer

​Med den nye teknologi kan du via dit kontrolpanel, navngive alle sensorer, som er tilknyttet dit alarmsystem og din tyverisikring. Fordelen ved at navngive dine sensorer er, at du hurtigt vil kunne se, hvilken sensorer der er aktiveret, hvis din alarm går igang.

Lang batterilevetid

​TrueGuards sensorer er alle trådløse, hvilket betyder at de kører på batterier. De er derfor også udviklet med en lang batterilevetid, så batterierne ikke skal skiftes i tide og utide.

Signal ved lavt batteri

​Når dine sensorer er ved at løbe tør for batteri, vil du automatisk få en besked på dit kontrolpanel om dette. På denne måde er du altid sikker på, at dit alarmsystem ikke pludselig går tør for batteri uden at du ser det.

Sabotagesikring

​Dit alarmsystem vil straks blive aktiveret, hvis der forsøges afmontering eller hvis der er nogen, som prøver at ødelægge det. Dit alarmsystem er nemlig sabotagesikkert og en tyverisikring i sig selv.

2-vejs kommunikation

​TrueCom teknologien er en sikker 2-vejs kommunikation, som er krypteret over den AIA-godkendte 868WF frekvens. Den trådløse kommunikation er derfor både stabil og sikker.

Signalstyrke angives

​Du kan altid holde øje med, hvilken signalstyrke dine installerede enheder har, da enhedernes signalstyrke bliver vist på dit kontrolpanel. Sådan kan du altid holde øje med, hvordan signalet er hos dine forskellige enheder.

SKAL VI OPTIMERE DIN TYVERISIKRING?

Med vores store ekspertise inden for opsætning af TrueGuard Pro Alarmsystem, kan vi også hjælpe dig med at få installeret det imponerende alarmsystem.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et Alarmsystem – til en skarp pris.