• Hold øje med dit hjem eller forretning
  • Knivskarpe billeder
  • Overvågning via din Smartphone

Døgnvagt 66 12 43 12

Videoovervågning 2019-02-04T09:44:42+00:00

Videoovervågning i Odense til både erhverv og privat

Closeup Kamera

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense besidder vi et stort ekspertiseniveau, når det kommer til videoovervågning til både erhverv og privat. Vi har beskæftiget os med netop dette felt, siden vi blev grundlagt og har gennem årene opbygget en bred viden om dette.

Ønsker du at sikre dit hjem? Klik her og læs mere om de alarmer og den tyverisikring, vi tilbyder

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd har opsætning af video- og overvågningskamera generelt en præventiv effekt over for både tyveri og hærværk. Skiltes der med, at ejendommen er udstyret med overvågning, vil en tyv genoverveje situationen en ekstra gang, inden tyven beslutter sig for, om indbruddet skal begås eller ej. Således er der i disse år stor efterspørgsel på at få videoovervågning til både erhverv og privat, og netop dette er, hvad vi er gode til hos Thoms Låse & Sikringscenter. Vi kan stå for sikkerhedsoptimerende overvågning til både erhverv og privat overalt i Odense, på hele Fyn og i Jylland. Vi leverer videoovervågning og overvågningskamera til alle formål.

VIDEOOVERVÅGNING TIL ERHVERV OG PRIVAT, DER VIRKER I LYS OG MØRKE

Vi tilbyder videoovervågning, der virker i lys og mørke til både erhverv og privat, og dette er der en god grund til. Langt størstedelen af al kriminalitet foregår nemlig i skjul af mørket. Når solen går ned, og mørket tager over, kommer mange ældre overvågningskameraer til kort, men med ny teknologi er det ikke længere et problem for et overvågningskamera at filme i mørke.

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter i Odense – læs om os her

FÅ PROFESSIONEL VEJLEDNING OM VIDEOOVERVÅGNING

Hvad end du har brug for videoovervågning til dit erhverv eller privat, tilbyder vi professionel vejledning til dette. Gennem vores mange år i Odense har vi hjulpet et væld af kunder med – gennem overvågning – at skærpe sikkerheden i deres bygning. Har du spørgsmål om overvågning – til erhverv såvel som privat – er du velkommen til at ringe til os på 66 12 43 12, sende os en mail på [email protected] eller komme forbi os på Rugårdsvej 191 i 5210 Odense NV.

Bliv Kontaktet