• Undgå indbrud og tyveri
  • Sikrer butikken
  • Ring og få et uforpligtende tilbud

Døgnvagt 66 12 43 12

Rullegitter 2019-02-04T09:03:50+00:00

Rullegitter til erhverv i Odense

Rullegitter

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense har vi beskæftiget os med salg af rullegitter til erhverv gennem mange år. Rullegitter til erhverv er den dag i dag den mest anvendte sikkerhedsforanstaltning mod tyveri efter lukketid, og dette er der god grund til. Hvor tyven ellers blot skulle ødelægge ruden for at komme ind i din butik, skal tyven nu også gennem et rullegitter, og det er bestemt ikke nemt.

Dørautomatik til erhverv? Læs her, hvad vi tilbyder af dørautomatik

Gennem årene har vi hos Thoms Låse & Sikringscenter opbygget er vist ekspertiseniveau, når det kommer til tyvesikring til erhverv, og rullegitter er noget, som, vi oplever, særligt mange butikker vælger at få. Vi er selvfølgelig skarpe i forhold til opsætningen af gitteret, og vi sørger altid for et yderst funktionelt gitter, når vi gennemfører løsninger indenfor erhverv. Med et rullegitter får du og dit erhverv en markant forbedret sikring af jeres bygning. Er du butiksindehaver og bekymret for, om et sådant rullegitter dækker udsynet til dine varer, kan du være helt rolig. Forbipasserende har stadig udsyn til dine varer.

RIL DIT RULLEGITTER NED VED LUKKETID

Når du forlader din butik eller din bygning, skal du huske at rulle dit rullegitter ned. Det er væsentligt, at man ikke opmuntrer forbipasserende til at tage et kig forbi ens butik eller bygning i nattens mulm og mørke. Sørger du for at rulle dit gitter ned ved lukketid, vil indbrudstyvene med stor sandsynlighed holde sig væk. Et gitter tager lang tid at komme igennem, og har du en alarm installeret, vil den tid, som det tager indbrudstyvene at få lukket gitteret op, højst sandsynligt forårsage, at hjælpen kan nå frem i tide.

Ønsker du at skærpe sikkerheden i din butik? Læs mere om den tyverisikring, vi tilbyder

RING OG HØR, HVAD VI KAN GØRE FOR DIT ERHVERV

Ring på tlf. 66 12 43 12 eller skriv på en mail på [email protected], hvis du har fået et forsikringskrav på montering af dit rullegitter, så kommer vi gerne og måler op til et uforbindende tilbud.Vi giver selvfølgelig også en god pris.

Bliv Kontaktet