• Nemt for gæsterne – sikkert for beboerne
  • Få sikkerhed og komfort med et dørtelefonanlæg
  • Se eller hør hvem du lukker ind

Døgnvagt 66 12 43 12

Port/Dørtelefoner 2019-02-04T09:39:08+00:00

Køb af TCS-dørtelefon i Odense

Dørtelefon forfra

Søger du en TCS-dørtelefon, er du kommet til de rette hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense. Med en TCS-telefon giver du gæsterne et godt førstehåndsindtryk. Du tager godt imod dem, og det er tilmed både nemt og sikkert for dig som beboer. Gennem årene har vi installeret et væld af dørtelefoner af mærket TCS både i Odense og rundt på Fyn, og det er et mærke, som vi på denne måde har både stor og god erfaring med.

Ønsker du at sikre dit hjem? Klik her og læs mere om de alarmer og den tyverisikring, vi tilbyder

Vælger du en TCS-dørtelefon som din næste, vælger du et mærke, der gennem kombinationen af et både enkelt og rent design giver et godt overblik over alle beboere i en given husstand, således de besøgende hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed eller hos den rigtige virksomhed. Ud over det enkle og rene design får du med en TCS-dørtelefon en usynlig styrke. Selvom de kun er 20 mm tykke, kan den kraftige aluminiumsprofil nemlig modstå selv hårde fysiske påvirkninger. Det skal derudover nævnes, at der bag det slanke ydre ligger et moderne to-tråds BUS-anlæg, som gør installationen enkel at håndtere – også hvis du vil benytte en eksisterende kabelføring. Ønsker du din dørtelefon med indbygget kamera, så du kan se, hvem der står foran din dør, er dette en mulighed.

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter – læs om os her

KØB DIN TCS-DØRTELEFON HOS ET ERFARENT FIRMA

Ønsker du at købe din TCS-dørtelefon hos et erfarent firma, der ved, hvad de taler om, og er du fra Odense, er vi lige i nærheden og således fuldstændig oplagte at tage fat i. Er du fra andre dele af landet, kører vi naturligvis også gerne ud til dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os på 66 12 43 12 eller skrive på [email protected]. Alle dage, vi har eksisteret, har vi haft fokus på god service, glade kunder og professionelt håndværk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bliv Kontaktet