• Vi dækker hele Fyn
  • Altid gode priser
  • Klar til at rykke ud 24 timer i døgnet

Døgnvagt 66 12 43 12

Oplukning / Serviceydelser 2019-02-04T08:55:17+00:00

Omkodning af lås i Odense

Står du i Odense og omegn og er låst ude, og skal du bruge en omkodning af din lås? Frygt ej. Hos Thoms Låse & Sikringscenter kører vi ud 24 timer i døgnet og er således altid til din rådighed, hvis uheldet skulle være ude. Grundene til, at du har brug for en omkodning af din lås, kan være mange. Du har enten låst dig ude, mistet din nøgle, haft indbrud eller fået en defekt lås. Uanset hvad der er sket, er vi klar på at hjælpe dig med omkodning af din lås.

Ønsker du at sikre dit hjem? Klik her og læs mere om de alarmer og den tyverisikring, vi tilbyder

LÅSE- OG SIKRINGSCENTER I ODENSE, DER SKABER TRYGHED

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense sætter vi en ære i – gennem blandt andet omkodning af lås – at skabe tryghed i private hjem og på arbejdspladser. Er der tale om nybyggeri, tilbyder vi vores hjælp helt, fra den første skitsetegning udformes og her i forhold til låsesystemer, indbrudssikring, adgangskontrolanlæg og dørlukkere.

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter i Odense os – læs om os her

Vi er medlem af Dansk Låsesmede Forening, hvilket betyder, at vi er omfattet af DLF’s garantiordning. Hvad end du har brug for hjælp til omkodning af din lås eller andet indenfor feltet, er du herigennem sikker på at få et solidt stykke arbejde udført af uddannede låsesmede, der ved, hvad de laver. Gennem årene har vi hjulpet et væld af kunder i både Odense, rundt på Fyn og i dele af Jylland og Sjælland, der enten er låst ude, har mistet sine nøgler eller noget helt tredje. Vi har altså stor erfaring, og vi hjælper dig lynhurtigt og uden større problemer.

Ønsker du at skærpe sikkerheden i din butik? Læs mere om den tyverisikring, vi tilbyder

Vi glæder os til at hjælpe dig med omkodning af din lås. Ring på 66 12 43 12, send en mail på [email protected] eller besøg os på vores adresse på Rugårdsvej 191 i Odense – så udarbejder vi et tilbud til dig.

Bliv Kontaktet