• Åbner og lukker døren automatisk
  • Sikrer bekvem og smidig persontrafik
  • Åbner og lukker døren let og lydløst

Døgnvagt 66 12 43 12

Dørautomatik 2019-02-04T10:00:58+00:00

Dørautomatik til erhverv i Odense

Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense mener vi, at dørautomatik til erhverv er fordelagtigt for langt de fleste virksomheder at anskaffe sig. Særligt på større arbejdspladser og i lignende sammenhænge indenfor erhverv er det smart at have dørautomatik monteret på sine døre i ens bygning. Èn side er sagen er, at man som virksomhed får mere bekvemmelighed med automatiserede døre. En anden side af sagen er, at automatiserede branddøre af sikkerhedsmæssige årsager er yderst oplagt at have monteret.

Ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld formularen på vores kontaktside eller giv os et kald

Leder du efter dørautomatik til dit erhverv, er vi de rigtige at tale med hos Thoms Låse & Sikringscenter. Vi kan sørge for at få automatiseret dørene på din arbejdsplads. Samtlige af vores døre er meget driftssikre, lette at betjene og kan ikke mindst programmeres i henhold til åbningstider. Vi hjælper kunder i Odense og på hele Fyn generelt.

DRIFTSSIKKER DØRAUTOMATIK TIL ERHVERV

Indenfor dørautomatik til erhverv spiller mærket, Dorma, en central rolle. Med automatiserede døre er det vigtigt, at disse er meget driftssikre, og dette er præcis, hvad man får med netop Dorma. Af netop denne grund benytter vi os allermest af Dormas produkter. Ved selv lave temperaturer har deres produkter høj driftssikkerhed, og der er tilmed tale om et brugervenligt system indenfor verdenen af automatiserede døre til erhverv.

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter – læs om os her

Til almindelige døre anbefaler vi Dorma ED100 og ED250, mens der til branddøre bør bruges Dorma ED200. Sidstnævnte er ekstra kraftig og således godkendt til branddøre.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DØRAUTOMATIK TIL ERHVERV

Kender du ikke til dørautomatik til erhverv og til den forbedrede sikkerhed, som automatiserede døre kan medføre, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan fortælle mere om, hvordan automatiserede døre blandt andet skærmer dig imod hærværk og tyveri. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på telefon 66 12 43 12, send en e-mail til [email protected] eller besøg os på Rugårdsvej 191 i Odense.

Læs mere om produkterne her:

 Dørlukker- og åbner

Dorma ED100 og ED250

ED 100 og ED 250 elektromekanisk Automatik til hængslede døre giver driftsikker ydelse selv i kolde miljøer.
Læs mere >>

 Oplyst dørautomatik

Dorma ED200

Vi er lagerførerne i alle typer  hængelåse, både hvad størrelse angår eller om det skal være med nøgle eller kode.
Læs mere >>

Bliv Kontaktet