• Smart alarm med 0 kr. i abonnement
  • Gratis alarm App.
  • Meget brugervenlig alarm

Døgnvagt 66 12 43 12

Alarmer 2019-02-04T09:59:50+00:00

Et alarmsystem og en privatalarm giver tryghed

Med et alarmsystem og en privatalarm giver du dig selv tryghed i både din virksomhed og derhjemme. Hos Thoms Låse & Sikringscenter i Odense har vi beskæftiget os med både alarmsystem og privatalarm siden vores grundlæggelse.

Ønsker du at komme i kontakt med os? Udfyld formularen på vores kontaktside eller giv os et kald

Vælger du os, vælger du et sikringscenter, hvis største mål er at skabe tryghed både på arbejdspladser og i private hjem rundt på Fyn. Vi ved alle, hvor ubehageligt det er, hvis der bliver begået indbrud mod ens virksomhed eller private hjem, og for at undgå dette må man investere i enten et alarmsystem eller en privatalarm, som kan hjælpe med at modarbejde risikoen for dette.

EKSPERTER I BÅDE ALARMSYSTEM OG I PRIVATALARM

Med mange års erfaring med både alarmsystem og privatalarm har vi udviklet et vist ekspertiseniveau indenfor begge områder. Vi er medlemmer af Dansk Låsesmede Forening, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få et solidt stykke arbejde udført og dette af nogle uddannede låsesmede.

Lær mere om Thoms Låse & Sikringscenter – læs om os her

Indenfor tyverisikring er True Guard Pros alarmsystem og privatalarm anerkendt som ét af de mest effektive systemer. Ud over at omfatte en moderne og brugervenlig app, med hvilken du kan styre og tyverisikre dit hjem, uanset hvor du befinder dig, får du med et True Guard Pro-alarmsystem og –privatalarm fordele som navngivning af alle sensorer i systemet (så du hurtigt kan se, hvilke sensorer der er aktiveret), lang batterilevetid, advarsel ved lavt batteri samt tovejskommunikation med systemet.

DIT SIKRINGSCENTER I ODENSE

Som medlem af Dansk Låsesmede Forening tilbyder vi Odense og omegn et sikringscenter, der er omfattet af DLFs garantiordning. Vi har stort fokus på, at vores medarbejdere altid er opdaterede med den nyeste viden indenfor teknologi og sikkerhed. Dette er nemlig udgangspunktet for at skabe tryghed i din hverdag. I løbet af vores år i branchen har vi med vores alarmløsninger hjulpet et væld af kunder i både Odense men også rundt på resten af Fyn.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på [email protected], så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på et Alarmsystem – til en skarp pris.

Bliv Kontaktet